Hajós esküvő

Az esküvő élete egyik legfontosabb pillanata. Amennyiben ezt a jeles eseményt hajón rendezi, még különlegesebbé teheti a felejthetetlen pillanatot.

Hajó Flotta - Rendezvényhajó, hajókirándulás, városnézés a Dunán!

Aquincum Rendezvényhajó

 

Aquincum Rendezvényhajó

Vendégeik a fűthető felsőfedélzet panorámaablakain keresztül csodálhatják meg városunk Duna-parti látványosságait. Hajónk légkondicionálóval, jó minőségű – teljes fedélzeten hallható - hangosítással és CD-lejátszóval rendelkezik.

 

Ister Rendezvényhajó

 

Ister Rendezvényhajó

Vendégeik a felsőfedélzeten is helyet foglalhatnak, miközben fényképezőgépeikkel megörökítik Budapest látványosságait. A zárt alsó részen pedig lehetőség van az ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Hajónk légkondicionálóval, fűtéssel, jó minőségű - teljes fedélzeten

 

Sailor Rendezvényhajó

 

Sailor Rendezvényhajó

A belső tér fa burkolata és a modern design elemek összhatásában eleganciát és emelkedettséget sugároznak. Vendégeink kényelmét a felszerelt bár, légkondicionált utastér és az egész hajón kihangosított idegenvezetés szolgálja.

 

Sirona Rendezvényhajó

 

Sirona Rendezvényhajó

1980-ban épült Németországban, majd a 2000-es évek elején teljesen átalakították és felújították, hogy tökéletesen alkalmas legyen rendezvények lebonyolítására. Az egykoron kabinos személyhajó ma, egy zárt alsó, egy körbejárható középső, valamint egy nyitott felső terasszal rendelkezik.

   

   

 

Népszerű keresések: budapest, duna, rendezvényhajó, rendezvényhelyszín, hajós esküvő, hajókirándulás, városnézés, turizmus