Hajós esküvő

Az esküvő élete egyik legfontosabb pillanata. Amennyiben ezt a jeles eseményt hajón rendezi, még különlegesebbé teheti a felejthetetlen pillanatot.

Turisztikai programok Budapesten és a Dunán!

Sétahajózás Budapest területén

Ismerje meg Budapest legszebb arcát a Dunáról!

Cégünk sétahajói egész évben bérelhetőek budapesti városnézésekre vagy Budapesten kívüli célállomásra tervezett kirándulásokra. Vendégei a Dunáról csodálhatják meg Budapest felejthetetlen szépségeit vagy kirándulhatnak Szentendrére, Visegrádra illetve egyéb Duna menti városokba. A résztvevők kényelmét az egész hajóban kihangosított idegenvezetés lehetősége, aláfestő zene, valamint jól felszerelt bár szolgálja.

Ebéddel/Vacsorával egybekötött városnézés

A fedélzetünkre érkező hazai vagy nemzetközi csoportoknak kínáljuk vendéglátással egybekötött városnéző programunkat. A kifogástalan és magas színvonalon történő kiszolgálás és a magyar valamint nemzetközi konyha remekeit felsorakoztató menüsorok mellett lehetőség van különböző szórakoztató programok igénybevételére, mint például 3-5 tagú cigányzenekar élő műsora, folklór néptánc bemutató, egyéb fellépők, táncbemutatók, stb. valamint igény szerint az idegenvezetést is megszervezzük vendégei részére. Várjuk Budapestre látogató vendégeinket egy napfényes ebédre vagy a kivilágított Budapest területén egy gyertyafényes vacsorára.

Hagyományos magyaros műsorok:

 

Cigányzenekar 

                                  

A magyar cigányzenész, a művészvilágban, az álmodozó, szenvedélyes, jó ritmusérzékkel rendelkező művészek, közé tartozik. Előadásukban ez azonnal megmutatkozik, mihelyt más nemzet táncait kér tőle az ember. Jellegzetes a keringőmuzsikájuk, csábító és magával ragadó karakterük folytán. Elsősorban a „magyar vonósbandák” művészete, hogy a tánczenét a legnagyobb tökéletesség fokán tudják játszani, olyan hullámzással és ringatózással teli ritmusban, hogy még a fabábu is könnyedén táncossá válik.

A vendégeinket érkezéskor, cigányzenekarunk fogadja.

Előadásaik során tudásuk legjavával, folyamatos kapcsolatot tartva vendégeinkkel, próbálják rendezvényeink színvonalát emelni.

Folklór műsor

 

Nemzeti értékeink egyik legnagyobb kincse a magyar néptánc .A magyar tánc tartásával ,formáival, különös lelkületével messze kimagaslik a más nemzetek táncai közül.

Táncosaink a Magyar Állami Népi Együttes tagjaiként sajátították el tánctudományukat.

Céljuk, hogy bemutassák és megismertessék Magyarország településeinek zene, tánc, és öltözködési kultúráját.

Koreográfiájukat, repertoárjukat féltve őrzött nemzeti táncanyagra építik fel, régi és új mozgáskultúrák felhasználásaival. Hagyományos táncaikat bemutatva (csárdás, verbunk, legényes, üveges tánc stb.) próbálják a magyar kulturális, és népi hagyományainkat a hozzánk érkező vendégeink számára megmutatni, ezzel is népszerűsítve Magyarország elismerését a különféle nemzetek előtt. 

Vacsora közben 3*10 perces hagyományos néptáncokat mutatnak be táncosaink, lehetőség szerint belevonva vendégeinket. Szerepet vállalhatnak műsorainkban népi játékokkal, és megpróbálhatják elsajátítatni táncosaink segítségével a híres „Csárdás” alaplépéseit.

 

 
 

 

Népszerű keresések: turisztikai programok, turisztika, budapest, duna, ebéd, vacsora, cigányzenekar, folklór